Swebor Stål i Jokkmokk söker processoperatörer

30 November 2023

Om Swebor

Swebor grundades 1982. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa stålprodukter och idag härdar vi över 10 000 ton stål per år i vår fabrik i Jokkmokk. Vi har en global närvaro med kontor, lager och kunder över kunder hela världen. Vi har ett starkt team och en bra gemenskap. På Swebor är det kunderna och våra anställda som står i fokus.

Om rollen

Vi har stor orderingång och får kunder på nya marknader. Vi fortsätter att investera i ny teknik och nya processer för att ytterligare stärka våra produkter och vår kompetens. Därför har vi behov av att utöka arbetsstyrkan med både fast- och tidsbegränsat anställda. Vi söker även dig som kan komma in och jobba extra under veckodagar och helger vid produktionstoppar.

Som processoperatör på Swebor arbetar du med att övervaka och hantera olika material och maskiner i hela eller delar av processen. Vi jobbar både enskilt samt i team. Fabriken i Jokkmokk har skiftgång, 5–7 dagar i veckan med produktion dygnet runt, beroende på orderingång.
Läsa och förstå engelska är ett krav, då de flesta instruktioner och interna utbildningar sker på engelska.

Meriterande är:

  • Traverskort
  • Truckkort
  • Hjullastarkort
  • Erfarenhet av arbete i processindustri
  • Utbildning inom verkstad

Vill du jobba med oss på Swebor? Skicka in din ansökan med CV senast 2024-01-15. Tillsättning kan ske tidigare då vi arbetar löpande med utvärdering av sökande. Ange om vilka anställningsformer som är intressanta. Då detta är en mansdominerad arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande.
Maila din ansökan till: [email protected]
Adress: Swebor Stål Forsnäs Ind. Omr. 962 31 JOKKMOKK

Swebor Stål har kollektivavtal med IF metall: 0920 247180.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Aron Granström på Swebor, tel: 0971 58050.