Vi söker en Kvalificerad Ekonomichef

12 August 2020

Swebor kontor

Vi utökar vår verksamhet och söker en Kvalificerad Ekonomichef

Vill du verka i en internationell miljö med stort fokus på tillväxt och produktionsutveckling genom internationella affärer? Du är placerad vid vårt kontor i Luleå och rapporterar till vår VD.

Som ekonomichef ingår du i företagets ledningsgrupp och driver de ekonomiska frågorna. Du kommer att sköta all ekonomi från löpande bokföring till att utveckla och styra företagets ekonomi- och löneadministrationsarbete. Arbeta med valuta- och riskhantering, produktkalkylering, likviditetsprognoser, kassaflödeprognoser mm. Ta fram och utveckla månadsrapporter, genomföra årsbokslut, framställa årsredovisning och koncernredovisning samt upprätta deklarationer. Genomföra efterfrågade uppföljningar och analyser samt arbeta proaktivt med ekonomifrågor.

Passa in hos oss

Du har ett stort engagemang både i det dagliga operativa arbetet samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga delar i verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att kombinera de operativa dagliga uppgifterna med de strategiska. Vi ser gärna att du är strukturerad, resultat – och målinriktad. För att trivas i rollen som ekonomichef är du initiativtagande och noggrann i ditt arbete. När problem och behov uppstår agerar du på eget initiativ. Du är flexibel, trygg och pålitlig och trivs i en snabbt föränderlig miljö där nya idéer och frågor ständigt uppstår.

För att lyckas i rollen tror vi att du har civilekonomutbildning eller motsvarande. Du har mångårig erfarenhet av arbete inom kvalificerat ekonomiarbete. Trygg i arbetet med redovisning och ekonomisk uppföljning. Goda kunskaper i Excel. Van vid självständigt arbete, är strukturerad och analytisk. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och är bekväm med att stora delar av kommunikationen inom koncernen är på engelska.

Varför Swebor?

För oss är förtroende allt. Utöver att producera bästa möjliga produkt, är vår främsta styrka att alltid fullfölja våra löften. Detta är det enskilt viktigaste kärnvärdet som vi samlar på Swebor.

Vad erbjuder vi dig?

En utvecklande tjänst i ett växande företag som arbetar internationellt. Vi är nytänkande och erbjuder en verksamhetsnära, trivsam arbetsmiljö i nyrenoverade och trevliga lokaler på Föreningsgatan 9 i Luleå.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med DARE HR Consulting AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Maria Söderberg på tel. 073 343 43 43. Din ansökan mailar du till maria.soderberg@dareconsulting.se

Märk din ansökan med Ekonomichef Swebor. Sista ansökningsdag är söndag 30 augusti.

Då vi redan valt samarbetspartner för denna rekrytering undanber vi oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.