Vi söker processoperatörer till Jokkmokkk

4 February 2022

Swebor grundades 1982. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa stålprodukter och idag härdar vi över 20 000 ton stål per år i vår fabrik i Jokkmokk. Vi har en global närvaro med kontor, lager och kunder över hela världen. Vi är ett starkt team med bra gemenskap. På Swebor är det kunderna och våra anställda som står i fokus. Under de närmsta två åren ska hela fabriken genomgå en större renovering av gemensamhetsytor, yttertak, belysning och ventilation.

Om rollen

Vi har stor orderingång och får kunder på nya marknader. Vi fortsätter att investera i ny teknik och nya processer för att ytterligare stärka våra produkter och vår kompetens. Därför har vi behov av att utöka arbetsstyrkan med både fast anställda och tidsbegränsat anställda. Vi söker även er som kan komma in och jobba extra veckodagar och helger vid produktionstoppar.

Som processoperatör på Swebor arbetar man med att övervaka och hantera olika material och maskiner i hela eller delar av processen. Vi jobbar både enskilt samt i team. Fabriken i Jokkmokk har skiftgång, 5–7 dagar i veckan med produktion dygnet runt, beroende på orderingång.

Meriterande är:

  • Traverskort
  • Truckkort
  • Hjullastarkort
  • Erfarenhet av arbete i processindustri
  • Utbildning inom verkstad

Läsa och förstå engelska är ett krav, då stor del av våra interna utbildningar och instruktioner är på engelska.

Vill du jobba med oss på Swebor? Skicka in din ansökan med CV till [email protected] senast 2022-03-25. Ange om vilka anställningsformer som är intressanta. Då detta är en mansdominerad arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande.

Swebor Stål har kollektivavtal med IF metall, kontaktperson: Jörgen Näsström tel: 070-375 09 40.
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Aron Granström på Swebor, tel: 0971 580 50.

 

Processoperatör Swebor Jokkmokk

Read the next article

It’s all about timing and teamwork